Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności

Oprawa: Twarda
Strony: 256
Wydawnictwo: Dragon
Autor: Anna Englisz
Data Wydania: 20,10,2021
Format: 165x230
ISBN: 9788381729048
Wysyłka 24H
Opcje dostawy - Gratis
0,00 zł
Paczkomat InPost
0,00 zł
Kurier Inpost
0,00 zł
Odbiór osobisty
11,99 zł
Paczkomat Inpost pobranie
Produkt: dostępny 24h
Ilość
69,95 zł
oszczędzasz 14%
Cena59,95 zł
Do koszyka
Dodaj do ulubionych
Opis
Opinie

*** PREMIERA *** WYSYŁKA OPÓŹNIONA: 2021-10-28

Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz!
 

Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku!

Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę.
Anna Englisz – dietetyczka i blogerka, ŻONA CUKRZYKA TYPU 1. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.